Primacol® blev grundlagt i 1998. Virksomheden er familieejet og har både polske og hollandske rødder. Hovedparten af virksomhedens forretning omhandler produktionen og distributionen af bygningskemiprodukter (maling, imprægnering, lim, primers og fernisser) og produkter til kreativ indendørs finish (teksturpuds, dekorationsserier og glasfiber). Ved brug af vores hollandske partners solide erfaring og vores egne laboratorier har vi skabt moderne, effektive og nemme at bruge produkter.

Det er af fundamental betydning for os, at vores produkter skal laves på en miljøvenlig måde og være sikre for forbrugeren at benytte. Vores fleksible attitude over for kunden, den bedste omkostningseffektive ratio og en bred vifte af produkter gør det at samarbejde med os værdifuldt for dig. 

Den danske afdeling Primacol Danmark ApS har været planlagt i længere tid og vores produkter er nu blevet tilpasset det skandinaviske marked. Produktionen og labratoiet vil fortsat forblive i Polen, for at opretholde den bedste kvalitet til prisen, men det bliver i tæt samarbejde med den danske afdeling, for vi vil hele tiden optimere vores produkter samtidig med, at vi også vil komme med nye alternativer til fininsh løsninger & overfladebehandlinger til både private og erhverv. Visionen er at få salgsafdelinger fordelt over hele Danmark, Sverige, Norge & Finland, så folk vil tænke på Primacol, som deres foretrukne produkt.

Det har gennem længere tid været populært, at alt skal være hvidt og det er det stadig, men nu foretrækker mange, at have nogen vægge der skiller sig ud, for at tingene ikke bliver for sterile. Vi har derfor lavet vores Decorativ serie, hvor man kan lave uendelige finish løsninger, som samtidig er specielle. Alle vores produkter er lavet, så de fleste mennesker selv kan udføre arbejdet og her er vi en af de førende virksomheder på markedet.

Vi ser frem til at hjælpe med produkter til dit næste projekt og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Din vare er tilføjet kurven

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted